Våra tjänster

Översättningar

PRS Media har stor erfarenhet av översättningar av bland annat manus, videor och appar till mobiltelefoner. De vanligaste språken vi hanterar är svenska och engelska.

Mycket av den research som görs till poddarna (se detta ämne) är också på engelska, vilket alltså kräver översättning.

Klicka här för att se några av de appar vi översatt till svenska.

Dubbningar

Under många år dubbade PRS Media, genom dess ägare Tobias Henricsson, den tecknade serien Bilköping åt franska Amuse Network.

Serien blev snabbt mycket populär i Sverige, och hade i början av 2021 setts över 50 miljoner gånger. Rent statistiskt innebär det att varje svensk hört Tobias berätta om bilarna i Bilköping minst fem gånger!

Podcasts

Med en bakgrund som journalist är det naturligt att vilja fortsätta på den banan. Det var vad Tobias gjorde när han 2017 började göra avsnitt för podden Palmemordet. Sedan dess har det blivit ett stort antal avsnitt, både själv och med gäster. Givetvis har också poddens grundare, Dan Hörning, och Tobias gjort avsnitt tillsammans.

Sedan 2020 driver PRS Media också den egna podden ”Tänk om…?”, som granskar konspirationsteorier och myter. Sent samma år tillkom också ”Minuter med mord”, som sammafattar kända brottsfall i korthet.

Läs mer om de olika poddarna under fliken ”Poddar”.

Scroll Up