Poddar

PoddarPRS Media har i många år jobbat med podcasts, vilket i korthet kan beskrivas som talad radio via internet.

På den här sidan sammanställer vi samtliga podcasts som PRS Media gör eller där vi, genom Tobias Henricsson, medverkat.

Inom kort kommer du att kunna klicka på respektive bild eller poddens namn för att få veta mer om dessa.


Podden Palmemordet

I den här podden går vi igenom alla spår och befintlig information om mordet på Sveriges statsminister den 28 februari 1986.

Podden skapades av Dan Hörning 2016, och PRS Media, genom Tobias Henricsson, medverkar som programledare, reporter och researcher sedan 2017.

 

 

 

Tänk om…?

Tänk om…? är en podcast som skapats och produceras av PRS Media. Dess uppdrag är att granska konspirationsteorier och myter och se om det finns någon sanning i dessa.

Tänk om…? har ett medvetet dubbeltydigt namn, som kan tolkas ”Tänk om det skulle kunna vara så här?”, men även ”Tänk om, tänk rätt”.

 

 

 

Minuter med mord

I Minuter med mord sammanfattar vi kända kriminalfall i korthet. Det kan vara allt från en märkligt dubbelmord i Sverige till en misstänkt rättsskandal i USA.

Minuter med mord började som ett slags extramaterial åt Mördarpodden, men utvecklades 2020 till en egen podd.

 

 

 

Mördarpodden

Mördarpodden görs av Dan Hörning och Josefine Molén, och tar upp kända kriminalfall på ett såväl ingående som underhållande sätt.

PRS Media, genom Tobias Henricsson, har flera gånger medverkat i podden, tillsammans med Dan i några avsnitt, och tillsammans med båda huvudprogramledarna i vissa.

Tobias är också administratör för Mördarpoddens Facebooksida, tillsammans med Josefine och Dan.

Scroll Up